Over Sport-Kijken.nl.

Op Sport-Kijken.nl krijg je een overzicht van hoe je sport kunt kijken op tv, live in de arena of live via internet (live stream). Op Sport-Kijken.nl kankun je enorm veel sport kijken.

Wij zijn jouw gids voor live voetbal en andere sporten kijken:

Behalve dat vind je ook een webshop met supportersartikelen op Sport-Kijken.nl, waar je o.a. shirts van je favoriete team kunt kopen.

Sport-Kijken.nl werd begin 2012 gelanceerd door een paar fantastische voetbalfans. Wij verzamelen dagelijks tv-programma's, voetbalreisprogramma's en live stream programma's en stellen dit zo samen dat mensen een snel en gemakkelijk te begrijpen overzicht van specifieke voetbalwedstrijden en andere evenementen kunnen krijgen.

Sport-Kijken.nl is gratis in gebruik– wij zijn een gratis website. Tips en ideeën zijn bij ons van harte welkom. Positief of negatief, heb je ideeën over wat we beter kunnen doen, laat dan graag van je horen via support@sport-kijken.nl

Als je wilt dat je tv-kanaal, reisorganisatie of website ook op Tittafotball.se komt, neem dan contact met ons op op support@sport-kijken.nl.

Contactinformatie

Sport-Kijken.nl is een online onderneming.Daarom kun je het eenvoudigst contact met ons opnemen via e-mail support@sport-kijken.nl.